Despre noi

SC Autovad SRL are un personal tanar cu o bogata experienta in montarea foliilor auto asigurand profesionalism si durabilitate serviciilor oferite.

Gratie unei echipe temeinic pregatite profesional, antrenata in satisfacerea permanenta a clientului oferim solutii adaptate pentru fiecare in parte. Specialistii nostrii au pregatirea profesionala necesara pentru a interveni pe orice tip de autoturism.

In scurt timp ne-am creat o imagine foarte buna in randul clientilor iar multi dintre ei au devenit clienti fideli.

Pentru a vorbi cu obiectivitate despre cine suntem ar trebui sa consultati sutele de clienti carora firma noastra le-a oferit serviciile, de la consultanta, in vederea alegerii celei mai potrivite solutii pentru masina, respectiv pana la vanzarea si montajul respectivelor accesorii.* CPFilms (producatorul de folie auto LLumar) este singurul producator in lume cu unitate de productie unde se pot efectua toate fazele necesare fabricarii de folie auto (geamuri fumurii), prin acesta asigurandu-se controlul calitativ de cel mai inalt nivel si o livrare rapida.

* Foliile auto pentru interior si exterior au strat antizgariere care la testele independente s-a dovedit a fi mult mai durabil decat produsele altor producatori de folie auto.

* Foliile noastre auto cu adeziv CDF avand incorporat strat absorbant UV nici dupa 20 de ani de utilizare neintrerupta nu s-au deteriorat.

* Asiguram conditiile de garantie cele mai largi si de incredere din industria de folie auto. Materialele noastre detin toate avizele si certificatele internationale necesare referitoare la tehnologia cea mai avansata de folie auto. (ANSI, BS, DIN, EN, RAR)

Copyright © Autovad SRL, Toate drepturile rezervate.

 Arta si Cultura Director-Web.net  JocuriPublicitate Online Total Top SEO Romania